Muzika Srbija

Novu sezonu festivala „Musicology Barcaffè Sessions” otvara britanski džez bend „Incognito”

U klubu „Novi Bitef Art Cafe”, kao prvi izvođač nove sezone festivala „Musicology Barcaffè Sessions”, 28. septembra 2017. od 22 časa nastupiće predvodnici britanske esid džez scene – grupa „Incognito”, čijim nastupom počinje serijal koncerata velikih britanskih zvezda džez muzike.

„Incognito” je više od benda u tradicionalnom smislu. On je stalno promenljiv kolektiv muzičara, što rezultira dinamičnim muzičkim entitetom, koji obuhvata širok spektar stilova i kultura. Ova grupa donosi naelektrisanu atmosferu i muzičko majstorstvo kao savršenu koncertnu proslavu više od 30 godina stvaranja. Na repertoaru je njima specifična mešavina džeza, fanka i soula – fuzija pesama koje obuhvataju njihove prve klasične numere, instrumentale, kao i odabrane kavere.

Ako ih do sada niste slušali uživo, „Incognito” morate videti! Oni sijaju, u svakom segmentu, uz neodoljiv gruv i uvek pozitivnu poruku.

„Ove godine nastupiće velika izvođačka imena, koja čak ni ja nisam mogao da zamislim da ćemo uspeti da dovedemo na intiman klupski koncert. Ovi izvođači su navikli na veće prostore i upravo je to čar „Musicology Barcaffè Sessions-a”, rekao je driektor Festivala Miša Relić.

„Musicology Barcaffè Sessions”, čija će nova sezona trajati od 28. septembra 2017. do maja 2018, jeste događaj za sve one sa istančanim ukusom. A u ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklopa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta! Zato se prepustite uživanju u najboljim notama i ukusu „Barcaffè” espreso kafe…

 Ulaznice možete da kupite na sajtu „Eventim-a”.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.