Muzika Srbija

NOVO: Marko Louis „Kad je noć“

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “KAD JE NOĆ” za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” sa koncertom u Nišu 14. septembra. 

Pesma “KAD JE NOĆ” je, posle kompozicije “EURIDIKA”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “EURIDIKA” koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret. 

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bi mogao to da snimim. Pesma “KAD JE NOĆ” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to” izjavio je Marko Louis.

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14.septembra u kultoj Banovini i to je nastavak regionalne turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. 

“ Jasko sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove, da se družim sa publikom i da zajedno pevamo“ kaže Marko sa oduševljenjem.

Novi singl možete naći na Youtube i na svim digitalnim servisima. Karte za koncert u Nišu će moći da se kupe u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama (Roda Centar, SC Forum)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.