Muzika Srbija

Nastupi jednih od najboljih muzičara današnjice na Letnjoj sceni „Bitef Art Cafe-a”

Na Letnjoj sceni „Bitef Art Cafe-a”, najlepšem letnjem prostoru u Beogradu, od večeras počinju nastupi jednih od najboljih muzičara današnjiceBebel Gilberto, bend „Makao”, „Girs, Boys and Toys” („GBT”) i Aleksandra Denda.

(Fotografija: Publika; „Bitef Art Cafe” )

Bebel Gilberto, koja će večeras od 22 časa nastupiti na Kalemegdanu, višestruko je nominovana umetnica za prestižnu Nagradu „Gremi”, koja je stvorila sopstveni zvuk – laid back & bossa nova stil. Njena sinteza elektronike sa autentičnim brazilskim ritmovima i melodijama koja pluta na vrhu, obojena modernim aranžmanima, postavila ju je na mesto najprodavanijih brazilskih umetnika svih vremena.

(Fotografija: Bebel Gilberto; Darian Darneles)

Uz pratnju gitariste Mase Šimicua i perkusioniste Magrusa Borgesa, Bebel će izvesti svoje najpoznatije hitove, na jedan veoma poseban način.

Bend „Makao”, prepoznatljiv po izvođenju haus muzike, nastupiće sutra, dok će superiorni vokali „GBT-a” imati svirku 1. jula 2017. Takođe, publiku i 4. jula očekuje veliko iznenađenje, kada će talentovana katautorka Aleksandra Denda, školovana na Muzičkom koledžu „Berkli”, premijerno predstaviti svoj novi album „Dreamer”.

(Fotografija: Aleksandra Dendo; Svetlana Jovanović)

Ulaznice za sve nastupe možete da kupite na sajtu „Eventima” ili „DD Tickets-a”.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.