Muzika Srbija

Nastup pijaniste Vuka Božilovića u ‘Guarneriusu’ uz podršku Nelta

Zahvaljujući kompaniji Nelt, više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius” a novim, petim ciklusom se ta tradicija nastavlja. Trećim koncertom u okviru 5. ciklusa u petak 22. aprila sa početkom u 20 časova predstaviće se talentovani pijanista Vuk Božilović. Na programu će biti dela Betovena i Šopena a ulaz na koncert je besplatan.

Vuk Božilović

Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce što je jedna u nizu aktivnosti i projekata, usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.

Vuk Božilović je student četvrte godine osnovnih studija Fakulteta muzičke umetnosti a dobitnik je brojnih međunarodnih i republičkih priznanja i nagrada. Sarađivao je sa renomiranim profesorima i pijanistima u zemlji i inostranstvu.

Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.