Nastup iz snova: Dino Merlin, Tereza i Maya Sar

0

Nakon rasprodatih koncerata u Tuzli, Banjaluci i Mostaru, muzičarka Maya Sar je održala koncert u Sarajevu u okviru regionalne turneje „Live in theatre“. Posebno iznenađenje za publiku bili su specijalni gosti Tereza Kesovija i Dino Merlin.

Maya Sar i Dino Merlin

Maya Sar i Dino Merlin

Maya Sar i njen devetočlani bend još jednom su napravili sjajan šou, a produkcija koncerta dala je notu bajkovitog brižljivo biranom repertoaru koji su većinom činile autorske kompozicije sa albuma „Krive riječi“. Prvi taktovi velikog hita Zdravka Čolića „Da ti kažem šta mi je“ najavili su izlazak Dina Merlina, inače autora ove pesme, koji ju je otpevao zajedno sa Mayom Sar. „Uživao sam u ovom spektaklu, bravo Mayo! Ovo veče je savršeno. Ti nam pokazuješ da je najbolji recept za uspeh da voliš ono što radiš“, rekao je Merlin. Tereza Kesovija je sa Mayom izvela pesmu „Ostavi me tu“, a zatim i evergrin „Moja posljednja i prva ljubavi“. Usledile su pesme „Moj je život, moja pjesma“, „Naša ljubav, naša kuća“, „Nespretno“, a nakon izvođenja pesme „Korake ti znam“ usledile su ovacije i poprilično dug aplauz. „Bio je ovo vrlo emotivan koncert za mene, predivno iskustvo koje sam podijelila sa svojom publikom“, kazala je Maya Sar.

Inače, Maya će nastupiti u Zenici 20. maja, a na jesen slede koncerti u Beogradu, Zagrebu, Podgorici i ostalim gradovima regiona, kao i novi album.

Maya Sar

Maya Sar

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija. Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend