Muzika Hrvatska Srbija

Mlada regionalna muzička zvezda Mia Dimšić promovisaće u Beogradu svoj debitantski album „Život nije siv”

Mlada regionalna muzička zvezda Mia Dimšić promovisaće u Beogradu, 11. i 12. maja 2017, svoj debitantski album „Život nije siv”, izdat početkom godine u „Kroacija rekordsu”.

(Fotografija: Mia Dimšić; Ana Mihalić)

Ova mlada i talentovana kantautorka iz Osijeka, poznata i kao devojka sa gitarom, ne prestaje da oduševljava kolege i slušaoce kombinacijom kantri i pop muzike, pa sjajne reakcije dolaze sa svih strana. Veliki rast popularnosti ova mlada pevačica može da zahvali svežini koju je uz svoj autorski i produkcijski tim unela u radijski i televizijski prostor, a što je publika brzo i prepoznala.

„Ako je itko debelo profitirao od nastupa na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, a ovaj potonji se pokazao kao najvažnija odskočna daska za domaće pop snage, to je Mia Dimšić, rekao je novinar Zlatko Gall.

Prva mesta na jedinim zvaničnim top listama slušanosti i prodaje opravdavaju upravo reči nekih od najcjenjenijih muzičkih kritičara.

(Fotografija: Mia Dimšić; Ana Mihalić)

Na Mijinom albumu nalaze se i hit singlovi: „Bezimeni”, „Budi mi blizu”, „Sanjaj me”, „Slobodna” i „Život nije siv”. U toku održavanja „CMC festivala” u Vodicama, od 9. do 10. juna 2017, Dimšićeva će se predstaviti singlom „Bezimeni”.

Pogledajte spotove pesama „Bezimeni”, „Sanjaj me” i „Život nije siv”:

Album „Život nije siv” možete da kupite u prodavnici „Jugoton – Croatia Records” u Beogradu (Nušićeva 27).

(Fotografija: Album „Život nije siv” – Mia Dimšić, 2017; Ana Mihalić)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.