Muzika Srbija

Maya Sar objavila novi Live video

Kantautorka, kompozitorka i pevačica Maya Sar, objavila je Live video spot za singl “Naša ljubav, naša kuća”, sa kadrovima koncerta u Beogradu, koji je ova muzičarka sa svojim bendom održala u februaru ove godine.


U okviru svoje turneje „Live in Theatre“ Maya Sar je prvi put održala koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama, a zajedno sa svojim timom je odlučila da  objavio video kojim će predstaviti čaroliju koncerta o kojem se dugo pričalo. Te koncertne večeri Mayu Sar je ovacijama pozdravilo prepuno “Pozorište na Terazijama” i brojne poznate ličnosti, a neke od njih našle su se i u ovom spotu.

Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene. Zauvek ću pamtiti to magično veče i fantastične reakcije publike! –  kaže Maya Sar.

Jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na letnjoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspešne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvezdama. Maya već duže vreme sa mnogobrojnim saradnicima priprema novi studijski album, a neke od novih pesama publika će premijerno imati priliku da čuje i na koncertu u Banjaluci.  Ulaznice za ovaj izuzetni koncert su u prodaji na www.kupikartu.ba.

Produkciju Live video spota je radila Play Team produkcija iz Banjaluke, sa kojom Maya Sar već duže vreme uspešno sarađuje.  

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.