Muzika Srbija

MARKO LOUIS novi spot i koncert

Marko Louis je snimio spot za drugi singl ‘Funky Chicken’ sa svog prvog solo albuma, koji je izašao u maju ove godine.

U ovom spotu pored velike palete boja i zanimljivih kadrova, možete videti i mnogo tzv. “kokošijeg plesa”, koji izvode nasmejani pojedinci i profesionalna plesačka trupa „2hot4stage“, emitujući pozitivnu energiju

 Spot najavljuje prvi veliki koncert, koji će se održati u petak, 25. decembra  u jedinstvenom ambijentu kluba Monsun. Karte u pretprodaji možete da kupite u Zla Steku i u Monsun Baru po ceni od 300 din.

Marko Louis glavna sunce

“ Jedva čekam koncert, nema ništa lepše nego kad razmeniš energiju sa publikom koja je došla da podrži ono što ti radiš, koja oseća te vibracije. Želim da se zabavimo, da pevamo i plešemo. Siguran sam da će se koncert pretvoriti u jednu veliku prednovogodišnju žurku. Srećno svima, da smo zdravi i nasmejani! “ poručuje sa osmehom Marko Louis.

Marko Louis kolaž

Prvi spot za pesmu “Shine On Me” sa istoimenog albuma je izašao u aprilu ove godine, kada se Marko zvanično predstavio publici svojim albumom prvencem. Album je u potpunosti napisan na engleskom jeziku, tako da je namenjen, kako za domaće, tako i za internacionalno tržište. Zvuk na ovom albumu je kombinacija različitih boja i uticaja, od soul-a, R’n’B-a, Pop-a, do elemenata Balkanske i Orijentalne kulture.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.