Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Marko Louis izdaje novi album ”Beskraj”

Dve godine nakon  prvog samostalnog albuma, Marko Louis 20.aprila izdaje novi album pod nazivom ”BESKRAJ”. Na ovom albumu će se naći jedanaest pesama od kojih su devet dueti. Pored toga što peva, Marko se potpisuje i kao kompozitor, aranžer, dizajner zvuka. Prisutan je uticaj balkanske i orijentalne muzike sa primesama džeza, fanka, popa, regea.

“Kad god sam kupovao muzičke albume uvek sam tražio prvo da preslušam duete. Bilo mi je najzanimljivije kada različiti izvođači sarađuju i naprave spoj svojih interpretacija i svojih stilova. Na ovom albumu sam rešio da ceo album bude spoj  različitih energija i kultura širom sveta”– izjavio je Marko.

Na novoj “ploči”, koju je izdao za izdavačku kuću Lampshade Media, Marko je sarađivao sa poznatim umetnicima kao što su Vasil Hadžimanov (Srbija), Vlatko Stefanovski (Makedonija), Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (BiH), Božo Vrećo (BiH). Pored u našem regionu poznatih imena, Marko je sarađivao sa izvođačima širom sveta kao što su Tanu Saxena (Indija), Layth SidiQ (Jermenija, SAD) i drugi.

Na albumu se nalaze dve kompozicije Markovog oca Ljubiše Stojanovića Louisa, koje je obradio zajedno sa Vasilom Hadžimanovom i Vlatkom Stefanovskim.

„Pesme DOVIĐENJA i CVEĆE CAFNALO su manje poznate pesme moga oca ali su moje omiljene. Uvek mi je bila želja da ova dva dela zabeležim jednog dana na traku i ispunila mi se želja.“ – dodaje Marko koji je album posvetio roditeiljima.

Album “Beskraj” će moći da se čuje i kupi na različitim muzičkim portalima, kao što su DEEZER, SPOTIFY, ITUNES, GOOGLE PLAY, YOUTUBE i kao fizičko izdanje na nekoliko lokacija u Beogradu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.