Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

MANTRA je naslov novog singla grupe Bring Me The Horizon!

Alternativni bend iz Šefilda, višestruko-platinasto tiražna grupa Bring Me The Horizon najavila je  datum izlaska novog albuma  amo (via RCA/Sony ), a to je 11.januar naredne godine. Budući album najavljuje singl  Mantra koji je imao svoju radijsku premijeru na britanskom Radio 1 u emisiji Annie Mac’s Hottest Record .

Bend je odmah najavio da će prodaja karata za njihovu predstojeću svetsku turneju krenuti 31.avgusta. Prvi koncerti su najavljeni za novembar i obuhvatiće za početak neke evropske i britanske gradove (uključujući i dva vezana nastupa u londonskoj Alexandra Palace), a početkom naredne godine bend će krenuti na turneju po Americi i Australiji.

Karijera Bring Me The Horizon je već nekoliko godina u petoj brzini. Do sada su objavili pet studijskih albuma, koji su dostigli ukupan tiraž od preko dva miliona prodatih primeraka širom sveta.Održali su rasprodate koncerte u preko 40 zemalja, dok su u svojoj matičnoj, dva puta rasprodali londonsku O2 Arenu.

Odlučni da što pre objave novi album, bend je proveo čitavo leto pišući i komponujući nove pesme u studiju u Los Anđelesu, a frontmen Oli Sykes i klavijaturista Jordan Fish potpisuju produkciju. Rezultat je njihov najživlji album do sada.

amo je ljubavni album koji se bavi svim aspektima ove najmoćnije emocije. Istražuje dobro,loše i ružno u ljubavi, pa je stoga album koji smo kreirali više eksperimentalan, raznovrsniji,čudniji i veličanstveniji nego i jedan prethodni”, objašnjava frontmen Oli Sykes.

Dok  amo sadrži neka iznenađenja za fanove, on se i dalje poprilično drži uspešne formule koju je bend tokom godina apsolvirao a to su himnične pesme uz koje mase fanova horski pevaju i skaču istovremeno. Upravo onaj zvuk koji su prepoznale i vole radio stanice u Britaniji i Americi, gde se pesme benda uvek nalaze u A1 listi rotacije.

 

BMTH svetska turneja – datumi u novembru

5Th – Schleyerhalle, Stuggart

6th – Sporthalle, Hamburg

8th – Velodrome, Berlin

9th – Haus Arena, Leipzig

10th – Stadhaklle, Vienna

12th – Sumsug Hall, Zurich

13th  – Forum, Milan

14th  – Zenith, Munich

16th – Lotto, Antwerp

17th  – FestHalle, Frankfurt

18th – Mitsubishi Electric Hall, Dusseldorf

20th  – AFAS, Amsterdam

21st – Le Zenith, Paris

23rd – Barclaycard Arena, Birmingham

24th  – First Direct Arena, Leeds

25th  – Hydro, Glasgow

27th  – Motorpoint Arena, Cardiff

29th  – Alexandra Palace, London

30th  – Alexandra Palace, London

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.