Maja Volk “Trio General” – Put oko sveta za 90 minuta

0

Teatar Carte Blanche je najmlađi teatar u Zemunu i Beogradu, otvoren pre nepuna dva meseca. Lociran je u srcu Zemuna, u Karađorđevoj 9, na bivšoj adresi Pozorišta lutaka PINOKIO. Svojim repertoarom kamernih pozorišnih i kabaretskih formi, kao i raznovrsnih muzičkih događaja, polako i sigurno se etablira kao važan i prepoznatljiv toponim na mapi kulturne ponude grada Zemuna i Beograda.

U sastavu Teatra Carte Blanche, pored scene, nalazi se i klub koji radi tokom celog dana, gde je moguće skloniti se i opustiti u prijatnoj atmosferi koja podseća na slišna mesta u Parizu, uz kafu, piće i flašu odabranog vina.

Maja Volk “Trio General” – Put oko sveta za 90 minuta

Od Italije, Francuske, Španije, Portugalije, preko Afrike do obala Južne Amerike, Jamajke, i Kube. Muziku sveta, duo Ženijal izvodi na preko 10 jezika. Muzikom ne putujete samo po različitim prostorima, već i vremenima, uz pomoć dueta Simona i Garfankela, ili Harija Belafontea i Mitiam Makebe. Tu su i poznate numere iz filmova, od Don Huan de Marka, do Almodovarovih Visokih potpetica, Buena Viste social cluba ili Saurinih filmova.

Nastup ja zakazan u 12.2. – petak u 21h – Klub Carte Blanche

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend