Lena Kovačević snimila i francusku verziju (duet) za pesmu „Cafe”

0

Kantautorka Lena Kovačević je snimila francusku verziju svog hit singla „Cafe”, zajedno sa poznatim hip-hop muzičarem iz Pariza C.Sen-om, koja je odmah osvojila srca domaćih i inostranih slušalaca.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2015; ©Andreja Damnjanović)

Producent i kompozitor pesme je Darko Dimitrov, dok je tekst napisala Emina Jahović. Singl „Cafe”, kako Lena kaže, pesma je koju je dugo čekala – u pitanju je kompozicija koja u sebi nosi spoj različitih stilova i jedinstvenu melodiju.

Nakon singla „Zauvek”, Lena Kovačević i „Magic Records” nastavljaju uspešnu zajedničku saradnju, koja predstavlja nešto što je muzički novo i sveže, a u trendu sa onim što se dešava u svetu. Lena će u toku leta nastupati sa svojim bendom u gradovima širom Srbije i regiona.

Pogledajte spot ovog dueta:

(Fotografija: Lena Kovačević i C.Sen – spot za pesmu „Cafe” (francuska verzija), 2018; ©Magic Records)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend