Lena Kovačević održala koncert za pamćenje na 27. „BELEF-u”

0

Na letnjoj sceni Studentskog kulturnog centra Beograda, na 27. po redu „Beogradskom letnjem festivalu” („BELEF”), nastupila je naša  poznata kantautorka Lena Kovačević.

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Nikola Radulović)

Lena je pred Beograđanima i gostima Beograda predstavila publici putovanje kroz svoje albume, uz podnaslov koncerta „Dobrodošao u moj Cafe”. Takođe, otpevala je i svoj najnoviji hit singl „Café”, ali i žanrovski sasvim različitu muziku, uz tradicionalne pesme sa Kosova i Metohije. Zahvaljujući originalnom muzičkom spoju kao jedinstvenim aranžmanima, nedavno su Kovačevićeva i njeni muzičari nastupali u Beču u muzeju „Albertina”, a zatim u Čikagu i Njujorku u toku „Nedelje kulture”.

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Nikola Radulović)

Radio-televizija Srbije (RTS) emitovaće uskoro Lenin koncert u celosti – za sve one koji nisu uspeli da nabave ulaznicu.

Pogledajte spot pesme „Café”:

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Belkisa „Beka” Abdulović)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend