Muzika Srbija

Lena Kovačević objavila novi singl „Samo da mi je”

Nakon singlova koji su doživeli veliki uspeh u Srbiji, regionu, ali i inostranstvu, naša poznata kantautorka Lena Kovačević obradovala je svoju publiku novom pesmom „Samo da mi je”.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Irina Duplevskaya)

Ovu numeru komponovao je Darko Dimitrov, tekst je napisao Vladimir Danilović, a objavljena je u izdanju „Magic Records-a”.

Lena je nedavno održala rasprodat koncert u Botaničkoj bašti „Jevremovac” u Beogradu, u sklopu „Wine Garden” manifestacije. Kovačevićeva u toku leta ima nastupe u inostranstvu, među kojima se izdvaja koncert održan 30. juna 2019. u Nemačkoj, uz simfonijski orkestar i ansambl „Josef Schön & Friends” i članove Državnog orkestra „Braunšvajg”, koji predvodi violinista Jožef Žiga. Uskoro sledi koncert u Crnoj Gori, 5. jula na Međunarodnom festivalu „KotorArt”, zajedno sa Big bendom RTS-a.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Irina Duplevskaya)

Verujemo da će i singl „Samo da mi je” obeležiti ovu godinu, pored mnogih drugih koji su već hitovi, kao što su: „Meduza”, „Mišići”, „Moje proleće”, „Nek to budem ja”, „Rane”, „Sahara”, Señorita, „Takvi kao ja”

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Andreja Damnjanović)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.