Lena Kovačević objavila novi singl „Samo da mi je”

0

Nakon singlova koji su doživeli veliki uspeh u Srbiji, regionu, ali i inostranstvu, naša poznata kantautorka Lena Kovačević obradovala je svoju publiku novom pesmom „Samo da mi je”.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Irina Duplevskaya)

Ovu numeru komponovao je Darko Dimitrov, tekst je napisao Vladimir Danilović, a objavljena je u izdanju „Magic Records-a”.

Lena je nedavno održala rasprodat koncert u Botaničkoj bašti „Jevremovac” u Beogradu, u sklopu „Wine Garden” manifestacije. Kovačevićeva u toku leta ima nastupe u inostranstvu, među kojima se izdvaja koncert održan 30. juna 2019. u Nemačkoj, uz simfonijski orkestar i ansambl „Josef Schön & Friends” i članove Državnog orkestra „Braunšvajg”, koji predvodi violinista Jožef Žiga. Uskoro sledi koncert u Crnoj Gori, 5. jula na Međunarodnom festivalu „KotorArt”, zajedno sa Big bendom RTS-a.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Irina Duplevskaya)

Verujemo da će i singl „Samo da mi je” obeležiti ovu godinu, pored mnogih drugih koji su već hitovi, kao što su: „Meduza”, „Mišići”, „Moje proleće”, „Nek to budem ja”, „Rane”, „Sahara”, Señorita, „Takvi kao ja”

(Fotografija: Lena Kovačević, 2019; © Andreja Damnjanović)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend