Lena Kovačević i njujorški duo „Yagull” nastupili u Narodnom muzeju u Beogradu

0

U Narodnom muzeju u Beogradu, juče je, 21. avgusta 2019, pred punom salom altrijuma, održan poseban muzički događaj „Njujork – Beograd – Tokio”.

Prvi put u Srbiji, nastupio je duo iz Njujorka „Yagull”, uz specijalno gostovanje naše poznate kantautorke Lene Kovačević. Na koncertu koji je bio rasprodat izvedene su najpoznatije numere ovog njujorškog dua, dok je Kovačevićeva otpevala svoje poznate hitove: „Cafe”, „Dubine”, „Samo da mi je”, kao i pesme Lare Fabijan – na francuskom i italijanskom jeziku, čiji je beogradski koncert zakazan za 16. novembar ove godine u „Štark areni”.

U narednom periodu „Yagull” će da nastupi u SAD i Japanu.

(Fotografije: Koncert Lene Kovačević i dua „Yagull”, Narodni muzej u Beogradu, 21. avgust 2019; © Irina Duplevskaja)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend