Muzika Srbija

Lea Dobričić osvaja Bliski Istok

Prva DJ dama Srbije, Lea Dobričić, sprema se za svoj prvi nastup izvan Evrope! Burn Residency pobednica nastupaće 25. septembra u klubu Iris Yas Island u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Lea će biti prva devojka koja će vrteti u tom klubu.

LeaDobricic_AbuDabi

Lea je i ove godine provela leto puneći plesne podijume od Berlina i Ibice do Italije, Francuske i Turske. Njen prepoznatljivi blend groovy techna sa masivnim bas linijama, dubokim sintovima i ponekom melodijom, nastavlja beskompromisno da osvaja publiku širom Evrope. Da podsetimo, njena karijera eksplodirala je 2013. godine, kada je trijumfovala na prestižnom burn Residency takmičenju i osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni. Nakon toga, delila je DJ booth sa Laurentom Garnierom, Lucianom, Richiejem Hawtinom, Marcom Carolom, Miss Kittin, Carlom Liom i mnogim drugima.

LeaDobricic_photo_by_Ruzica_Milovanovic

Lein poslednji miks: https://soundcloud.com/dancetrippin/lea-dobricic-4-dance-trippin

Iris Yas island se nalazi na ostrvu Yas, najboljoj destinaciji za zabavu u Abu Dabiju. Ovaj trendi, ali nekonvencionalni prostor, poznat je po chill out vajbu i sjajnom pogledu, kao i po jedinstvenoj atmosferi.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.