Muzika Srbija

Lava snimila spot za pesmu „Sada me ljubi“

Milica Nikolić Lava, kompozitor, pevačica, NLP coach i reiki učitelj snimila je spot za svoj drugi singl „Sada me ljubi“. U pitanju je pop pesma, a Lava kaže: „Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, a snimanju su prisustvovali Ivan Ivanović, Siniša Ubović, Bata Spasojević, Iva Štrljić, Bojan Marović, Miki Perić, Danijela Pantić, Staša Đurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer je tako velik odziv ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje trudnica podržati mnoge buduće mame u trudnoći.“. Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, tekst Lava, specijalni gost je slavni  Dejan Petrović koji svira trube,a  post produkciju radi Moby Dick.

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0096

Projekat „SADA ME LJUBI“ ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje.  To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućima mama. Na portalu www.aska.rs redovno će izlaziti tekstovi koje će trudnicama olakšati drugo stanje sa korisnim savetima iz prve ruke od stručnjaka (ginekologa, psihologa, NLP coach-a…) i informacijama administrativne prirode (koja dokumenta su vam neophodna, gde se predaju, koji testovi se obavezno rade…).

Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0046

Kao medijski sponzor projekta „Sada me ljubi“ portal www.detinjarije.com takodje će redovnim pisanjem podizati nivo informisanja trudnica prateći kampanju.

Projekat je osmislila i vodi Milica Nikolić Lava sa svojim stručnim timom. Lava je pevačica i kompozitor i buduća mama, trenutno u drugom stanju u kome i izvodi pesmu „Sada me ljubi“. Pesma pripada žanru pop muzike i šaljivog je karaktera. Lava je trenutno u drugom stanju u kome i izvodi pesmu „Sada me ljubi“. Projekat su podržali Kids Land, Boutique Travel, Stokke i Avent, Hotel Theater.

Fotografije:  Aleksandar Dmitrović

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.