Muzika Srbija

Lava – prvi singl i spot za pesmu “Prati znak”

Ona je, pre svega srećna, zdrava i voljena žena, koja svoju životnu filosofiju peva i priča. Muzika koju stvara je odraz njenog života, borbe, ljubavi i strasti. Sve emocije koje prepozna u sebi, u pravom trenutku ispolji u obliku pesme. To je oslobađa, ali i usrećuje jer svoje emocije i energiju deli nesebično sa drugim ljudima, sa željom da ih inspiriše i pokrene.

Njeno umetničko ime je Lava, a pored pevanja koje je njena pasija i strast, ona je najmlađi NLP trener na svetu. Ima samo 26 godina, i svojom mudrošću i znanjem pomaže i inspiriše sve one koji su spremni da se probude.

Lava
Lava

– Muzikom se bavim od najranijeg detinjstva. Svakoga dana provodila bih barem sat vremena pred ogledalom sa četkom u ruci umesto mikrofona pevajući kao da sam tog časa na sceni pred hiljadama ljudi. Muzika mi omogućava da svoj unutrašnji svet prikažem svetu oko mene. Pohađala sam solo pevanje, a zatim i moderno, kome me podučava moj mentor Boris Nikolić iz muzičkg ateljea “Id”. Velika čast mi je što sam svojim radom upisana na listu internacionalnih NLP trenera. Za Neuro Ligvističko Programiranje čula sam za vreme studija i saznala da pomoću ove metode može da se stekne više samopouzdanja, veštine javnog nastupa i efikasne komunikacije. Sve sam to želela da primenim u muzici, a onda me je ova metoda potpuno očarala svojim fenomenalnim efektima. Edukaciju sam sticala na NLP Institutu u Beogradu gde sam imala prilike da učim od najboljih svetskih trenera koji inspirišu ljude na pozitivne promene. Pošto sam pevanjem oduvek želela da inspirišem mlade ljude i dam pozitivan primer, shvatila sam da je to sada moguće i sa NLP-om i počela uspešno da radim sa ljudima i postižem sjajne rezultate. Moja životna misija je da pokrećem ljude na pozitivnu promenu. Pevač sam, kompozitor i tekstopisac i muziku pišem inspirisana svojim životom i ljubavlju. Internacionalni sam NLP trener i Coach, kao i Reiki Grand Master Učitelj. Učim ljude da prate znak u svom životu, u svakom danu, u svakom trenutku. Znak za sreću je uvek ispred nas. Uvek nam je data mogućnost da ga pratimo, samo je važno da to primetimo. Puno ljudi sam provela putem promene, a ne prodje dan da mi neko ne javi da je ostvario svoj san, važnu pobedu ili je pomogao nekom zahvaljujući metodama koje podučavam. To me čini ponosnom i srećnom jer mi je potvrda da sam na pravom putu, kaže Lava.

Pesmu “Prati znak” Lava je napisala insprisana svojom ličnom životnom pričom, a u njenoj realizaciji pomogli su joj njena profesorka pevanja Tatjana Andrijić, aranžman je radio Boris Nikolić, prateće glasove pevala je Lejla Hot, bas Ivan Mirković Bamby, snimanje i produkcija rađeni su u studiju Moby Dick-a, a spot je radila kompanija Divine Idea.

Njen žanr je pop muzika, ali je inspiracija vuče i u druge pravce. Kako kaže, prati znak, pa publika može da očekuje iznenađenja. U pripremi je naredna pesma koja će izaći do kraja zime, dok album izlazi naredne godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.