Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Srbija

Koncertom Georgieva Grand Aroma zahvalila vernim potrošačima

Pozitivna energija i odlična atmosfera ispunili su Kombank Arenu, u kojoj je sinoć održan fantastičan koncert Vlada Georgieva. U Noći Arome, koju je za svoje verne potrošače organizovala Grand Aroma, uživalo je više od 18.000 ljudi i zajedno sa Vladom pevalo njegove najveće hitove.

„Do sada smo na mnogo različitih načina pokazali da brinemo o našim vernim potrošačima, ali ovog puta smo želeli da im priredimo jedinstveno uživanje. Noć Arome je bio pravi izazov i vrlo smo ponosni da smo prva kompanija koja je zakupila Kombank Arenu i organizovala koncert sa takvim jedinstvenim mehanizmom, kako bi obradovala svoje potrošače i u tome uspela. Ovo je zaista bio spektakl u kome smo svi uživali“– izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe.

Vlado Georgiev

Koncert Noć Arome mi je posebno drag, jer je rađen na potpuno drugačiji i inovativan način na našem trźištu. Ovom prilikom želim da se zahvalim ljubiteljima moje muzike koji su se zaista potrudili kako bi prisustvovali ovom koncertu, zbog specifičnosti načina na koji su dolazili do ulaznica.", izjavio je domaći kantautor Vlado Georgiev uoči koncerta Noć Arome.

Vlado Georgiev

Grand Aroma kafa je za svoje verne potrošače organizovala jedinstveni program lojalnosti, koji je trajao od 17. februara do 15.aprila, u kome su potrošači sakupljali bar-kodove Grand Aroma kafe i na osnovu njih preuzimali kartu za koncert Vlada Georgieva.

Vlado Georgiev

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.