Muzika Srbija

Koncert Zdravka Čolića u „SPENS” centru u Novom Sadu

Jedna od najvećkih balkanskih pevačkih zvezda održaće večeras od 20 časova koncert u novosadskom „SPENS” centru.

Popularni Čola, čija karijera traje duže od četiri decenije, održaće koncert u sklopu svoje nove turneje, u toku koje je ponovo napunio najveće koncertne prostore u Srbiji i zemljama regiona. Pored fantastičnih pesama sa aktuelnog, 14. studijskog albuma „Vatra i barut”, Čolić sa publikom pevati i svoje dobro poznate hitove: „Čija je ono zvijezda?”, „Produži dalje”, „Ruška”, „Jedna zima sa Kristinom”, „Živiš u oblacima, mala”, „Mađarica”, „Ti si mi u krvi”, „Ej, draga draga”, „’Ajde, ’ajde, Jasmina”, „Ti možeš sve, al’ jedno ne”, „Okano”, „April u Beogradu”, „Zagrli me”, „Krasiva”, „Zvao sam je Emili”

U prodaji se nalazi i ograničeni kontingent ulaznica za parter po promotivnoj ceni od 1.490 dinara. Pored neospornog muzičkog talenta, jedinstvenog scenskog nastupa i harizme, Zdravko je poznat i po energiji kojom prožima i najveće koncertne prostore i često postavlja rekorde u dužini trajanja svojih nastupa i njihovoj posećenosti. Tako je velikim koncertom kojim je obeležio 40 godina svoje muzičke karijere, na Ušću u junu 2011, okupio oko stotinu hiljada posetilaca, dok prošlogodišnje dve „Beogradske (Kombank) arene” svedoče da je Čola jedno od retkih imena eks-ju estrade koje sve to vreme traje jednakim intenzitetom i osvaja srca publike svih generacija.

Ulaznice za koncert možete da kupite na biletarnici Sportskog i poslovnog centra „Vojvodina” („SPENS”).

(Fotografije: Zdravko Čolić; © Zdravko Čolić)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje