Muzika Srbija

Koncert „Filmska čarolija“ u „Sava Centru“

U Velikoj dvorani u „Sava Centru”, večeras će od 20 časova, a povodom obeležavanja Svetskog dana muzike (engl. „International Music Day”), biti održan koncert „Filmska čarolija”.

Muzika(Fotografija: Music, „Northfield Arts Guild”)

Ovaj spektakularni muzički događaj pripremili su Simfonijski orkestar „RTS” i maestro Bojan Suđić. Program za koncert u čast praznika muzike čine muzičke numere iz svetskih filmskih hitova, kao što su  „Narnija” (engl. The Chronicles of Narnia”), „Hari Poter” (engl. „Harry Potter”), „Gospodar prstenova” (engl. „The Lord of the Rings”) i „Pirati sa Kariba” (engl. Pirates of the Caribbean”), čiji su nastavci punili bioskopske dvorane. Odabrani najbolјi odlomci iz celokupnih serijala navedenih naslova oživlјavaju filmsku sliku u koncertnoj dvorani i omogućavaju da muzika slušaoca povede kroz čaroliju Narnije, Hogvortsa, Srednje zemlјe i Kariba.

Karte za možete kupiti na biletarnici „Sava Centru”, po ceni od 1.500, 1.200 i 1.000 dinara.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.