Koncert „Filmska čarolija“ u „Sava Centru“

0

U Velikoj dvorani u „Sava Centru”, večeras će od 20 časova, a povodom obeležavanja Svetskog dana muzike (engl. „International Music Day”), biti održan koncert „Filmska čarolija”.

Muzika(Fotografija: Music, „Northfield Arts Guild”)

Ovaj spektakularni muzički događaj pripremili su Simfonijski orkestar „RTS” i maestro Bojan Suđić. Program za koncert u čast praznika muzike čine muzičke numere iz svetskih filmskih hitova, kao što su  „Narnija” (engl. The Chronicles of Narnia”), „Hari Poter” (engl. „Harry Potter”), „Gospodar prstenova” (engl. „The Lord of the Rings”) i „Pirati sa Kariba” (engl. Pirates of the Caribbean”), čiji su nastavci punili bioskopske dvorane. Odabrani najbolјi odlomci iz celokupnih serijala navedenih naslova oživlјavaju filmsku sliku u koncertnoj dvorani i omogućavaju da muzika slušaoca povede kroz čaroliju Narnije, Hogvortsa, Srednje zemlјe i Kariba.

Karte za možete kupiti na biletarnici „Sava Centru”, po ceni od 1.500, 1.200 i 1.000 dinara.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend