Muzika Srbija

Koncert Dženana Lončarevića u BIG FASHION centru

Poznati pevač Dženan Lončarević, čiji hitovi godinama unazad osvajaju srca publike, zapevaće pred Beograđanima u nedelju, 16. septembra, od 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, a ulaz na ovaj nastup biće besplatan.

Radujem se svakom susretu sa publikom i već sam ih se uželeo, tako da je ovo odlična prilika da se svi zajedno družimo i sjajno provedemo. U nedelju vas očekuje velika žurka koju ćemo vam prirediti moj bend i ja”, rekao je Dženan Lončarević.

Publika će imati priliku da uživa u hitovima kao što su Pitam te”, Crna damo”, Laku noć”, Nikome ni reč”, Cvete beli”, Laufer” i mnogim drugim koji će ovaj nastup učiniti nezaboravnim.

Pored koncerta, svi posetioci BIG FASHION centra mogu učestvovati i u velikoj nagradnoj igri “U BIG svrati, da te sreća prati” koja će trajati do 17. septembra. Da li su osvojili neku od vrednih nagrada imaće priliku da saznaju već u utorak, 18. septembra, od 18h, kada će u atrijumu centra biti izvlačenje. One najsrećnije očekuju poklon-kartice za šoping od 2000 evra, 1000 evra, 500 evra, kao i čak 50 poklon-kartica u iznosu od 100 evra.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.