Kalvin Haris i Sem Smit objavili zajednički singl „Promises”

0

Gremi dobitnik i multiplatinasto-tiražni izvođač Kalvin Haris objavio je novi singl „Promises”.

Pesma je urađena u tandemu sa britanskim pevačem, dobitnikom „Oskara”, Nagrade „Zlatni globus” i višestrukim osvajačem Nagrade „Gremi”Semom Smitom. „Promises” su zajedno napisali Kalvin Haris, kantautorka Džesi Rejez i Sem Smit.

Novi singl se nastavlja na masivan uspeh prethodne saradnje između Kalvina Harisa i mlade pop pevačice Due Lipe. Njihova pesma „One Kiss”, koja dosad ima preko 830 miliona preslušavanja na „Jutjubu”, bila je broj jedan na top-listama u mnogim zemljama, dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu vodeću poziciju držala čak osam uzastopnih nedelja!

Poslušajte pesmu:

(Fotografije: „Promises” – Calvin Harris & Sam Smith, 2018; ©Columbia Records UK)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend