Ilma Karahmet zadala domaći zadatak svojom novom pesmom „Ne zovi me tugo”

0

Ilma Karahmet iz Kiseljaka bila je učesnica prve sezone X factora čija je izvedba pesme Ima jedan svijet oduševila ceo region, ali i žiriji spomenute emisije. Bez sumnje, učešće u tom takmičenju joj je bila odskočna daska nakon koje je snimila već dve pesme. Prva Sjeti se dok se druga čija je premijera još uvek sveza zove Ne zovi me tugo”. 

„Dugo smo se spremali svi zajedno u timu za ovu pjesmu, da bi na kraju dobili ono što smo zamišljali Navedi kompletan tim – počela je Ilma.

Tekst, muziku i aranžman za pesmu radio je uvaženi bosanskohercegovački kompozitor Amil Lojo, a video produkciju mlada ekipa Area 7 Entertainment, frizura Dany Puskar. Spot je sniman na tri lokacije : Vodopadi Kravice, Blidinje jezero i Stari Most u Mostaru.

Pesma je predstavljena publici pre par dana i nosi jednu posebnu pricu u sebi. Pesma je namenski rađena za Ilmu, jer je Amil Lojo video veliki potencijal u njoj.  Od nekoliko pesma Lojo i Ilma su zajedno odabrali da  pocetak njihove saradnje obeleže ovom pesmom.

Mlada Adele kako je pojedini fanovi nazivaju dodaje da ima  mnogo planova za budućnost, ali trenutno radi na jednom projektu, uskoro snima jedan divan duet i novi singl, pa nakon toga nastavlja svoju karijeru u usponu na našoj muzičkoj sceni.

Kako u svemu postoje neke iznimke pa tako i u ovom poslu, nažalost više nema praivla u muzici i svi mogu danas da budu pjevači, ali bitno je da su mene ljudi prepoznali, a na meni je da ispunim njihova očekivanja. Pretežno u odabiru smjera u muzici koji njima leži, zato mislim da je odmah u startu bitno predstaviti sebe u onome što zapravo i jesi i raditi i pokušati ustrajati u tom radu! – odgovara Ilma na pitanje šta nedostaje muzičkoj sceni u regionu i u čemu umetnici najviše greše.

Uverite se i sami!

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend