Muzika Srbija

I ti možeš biti u novom spotu Beogradskog sindikata! Evo kako!

Nakon što su (konačno) objavili novu pesmu “BS armija”, a o čemu više možete pročitati OVDE, momci iz jedne od najpopularnijih balkanskih grupa su rešili da još jednom obraduju sve one koji vole njihovu muziku. Naime, pružena je prilika svim ljudima da se nađu u spotu za ovaj singl!

Ideja je da snimite sopstveni video klip i da ga u što kraćem roku pošaljete na adresu bsarmija@gmail.com. Na snimku možete predstaviti sebe ili svoju ekipu na način i na lokaciji koji po vama najviše odgovaraju temi pesme “BS armija”. Klip ne mora da bude u trajanju cele pesme, možete snimiti i samo delove koje želite ili, na primer, samo refren. Ne postoje nikakva ograničenja. Momci iz “Sindikata” kažu da im je želja “da pokažu brojnost i borbenu gotovost armije”. “Apelujemo na sve naše ljude širom sveta da se pridruže u stvaranju novog poglavlja u priči o Beogradskom sindikatu. BS armija širom sveta!”, stoji u pozivu obožavaocima na sajtu grupe.

Inače, kvalitet video snimka nije u prvom planu, tako da možete koristiti kamere, aparate, mobilne telefone, tablete. Nakon što vaši klipovi budu pristigli, spot će biti izmontiran i emitovan na sajtu Beogradskog sindikata.

About the author

Avatar

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.