Muzika

Edita i Nemanja obradili špansku pesmu „Me olvidé respirar”

  • July 25, 2020
  • 1 min read
  • 71 Views
Edita i Nemanja obradili špansku pesmu „Me olvidé respirar”

Popularna pevačica pop muzike Edita Aradinović i njen kolega Nemanja Antonić, objavili su kaver verziju španske pesme „Me olvidé respirar”. Ovu baladu u originalu izvode poznati španski pevači David Bisbal i Indija Martinez.

(Fotografija: Nemanja Antonić i Edita Aradinović, Beograd, 2020; © Instagram)

Ono što možemo da čujemo i u ovoj obradi pesme jeste neizostavna emocija – jedna od glavnih karakteristika španskih melodija, odnosno ti posebni trileri u kompozicijama Latina. Takođe, primetno je da su talentovani mladi pevači Edita i Nemanja odlično savladali španski naglasak i svojom harizmom svemu dodali posebnu draž, našta ni sami Bisbal i Martinezova sigurno ne bi mogli da ostanu ravnodušni. A sudeći po brojnim pozitivnim komentarima na društvenim mrežama, ova obrada se dopala slušaocima.

Pogledajte spot kaver verzije pesme „Me olvidé respirar”:

(Fotografija: Edita Aradinović, Beograd, 2020; © Jutjub)

Podeli ovaj tekst:
About Author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.