Edita i Nemanja obradili špansku pesmu „Me olvidé respirar”

0

Popularna pevačica pop muzike Edita Aradinović i njen kolega Nemanja Antonić, objavili su kaver verziju španske pesme „Me olvidé respirar”. Ovu baladu u originalu izvode poznati španski pevači David Bisbal i Indija Martinez.

(Fotografija: Nemanja Antonić i Edita Aradinović, Beograd, 2020; © Instagram)

Ono što možemo da čujemo i u ovoj obradi pesme jeste neizostavna emocija – jedna od glavnih karakteristika španskih melodija, odnosno ti posebni trileri u kompozicijama Latina. Takođe, primetno je da su talentovani mladi pevači Edita i Nemanja odlično savladali španski naglasak i svojom harizmom svemu dodali posebnu draž, našta ni sami Bisbal i Martinezova sigurno ne bi mogli da ostanu ravnodušni. A sudeći po brojnim pozitivnim komentarima na društvenim mrežama, ova obrada se dopala slušaocima.

Pogledajte spot kaver verzije pesme „Me olvidé respirar”:

(Fotografija: Edita Aradinović, Beograd, 2020; © Jutjub)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend