Muzika Srbija

„Džez letovanje” na ovogodišnjem „Nišvilu” samo za 99 evra

Od ponedeljka, 8. jula 2019, u prodaji su kompleti ulaznica za parter za ovogodišnji „Nišville Jazz Festival” – po ceni od  3.500 dinara, zatim polukompleti karata za parter – po ceni od 2.000 dinara, dok pojedinačna ulaznica za parter iznosi 1.500 dinara.

Takođe, u prodaji su sve kategorije ulaznica i za zribine i to po sledećim cenama:

  • komplet ulaznica je 4.000 dinara;
  • polukomplet ulaznica za dva dana iznosi 2.500 dinara;
  • pojedinačna ulaznica iznosi 1.750 dinara;
  • VIP komplet ulaznica (VIP tribina) košta 5.000 dinara;
  • VIP pojedinačnu ulaznicu (VIP tribina) možete da kupite za 2.000 dinara.

Ulaznice za tribine možete kupiti na svim prodajnim mestima u mreži „Ticket Vision-a” u Srbiji i inostranstvu, kao i putem onlajn prodaje.

Takođe od ponedeljka, 8. jula, moguće je uplatiti „Džez letovanje” za samo 99 EVRA, to jest za 11.700 RSD, direktno na račun Nišville fondacije! Ovaj paket podrazumeva komplet ulaznica za festival i četvorodnevni smeštaj od 8. do 11. avgusta na bazi punog pansiona (tri obroka dnevno) u Studentskom domu (dvokrevetne sobe) kod tehničkih fakulteta – Gradsko Polje bb, u neposrednoj blizini niške Tvrđave. Uplatu možete izvršiti na sledeći tekući račun: 160-551361-37 (Banca Intesa), a potvrdu o uplati sa ličnim podacima treba poslati do 4. avgusta na imejl adresu: ticket@nisville.com, sa koga će Vam biti potvrđena rezervacija. Preuzimanje kompleta ulaznica za korisnike ovog paketa biće omogućeno u četvrtak, 8. avgusta u Pres-centru festivala (izložbeni paviljon u Tvrđavi, u periodu od 12 do 18 časova).

Predstojeće izdanje niškog festivala biće jubilarno, 25. po redu, pod nazivom „Nišville Jazz Festival”. Pored bogatog muzičkog programa, posetiocima će ponuditi i kvalitetan internacionalni program u sklopu narednog Nišville Jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2019.

U glavnom festivalskom programu, od 8 do 11. avgusta, između ostalih nastupiće: Bob Geldof, Maceo Parker, Seun Kuti, Jamal Thomas, Jo Mersa Marley, Chriss Potter, Malina Moye, Kenny Werner, Christian Scott, Larry Vučković i mnogi drugi. Više o izvođačima možete da pogledate na oficijelnom sajtu festivala.

(Fotografije: © Nišville Jazz Festival)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.