Muzika Srbija

Dve najveće zvezde džez muzike – Gregori Porter i Mešel Ndegeočelo nastupiće na zatvaranju fetivala „Musicology Barcaffè Sessions”

U Beogradu, na zatvaranju jednog od najboljih muzičkih fetivala „Musicology Barcaffè Sessions”, nastupiće dve najveće zvezde džez muzikeGregori Porter i Mešel Ndegeočelo.

„Musicology Barcaffè Sessions” je događaj za sve one sa istančanim ukusom. Ovo je posebna vrsta uživanja u muzici i samom koncertnom iskustvu, to jest muzičko uživanje na kojem skoro da možete da dodirnete svog omiljenog izvođača. Festival daje akcenat na samu muziku, a ne na nastup i vizuelne efekte.

(Fotografija: Koncert Gregorija Portera u Domu sindikata, 20. april 2016)

Koncertni serijal je počeo u oktobru 2016,  nastupom The Brand New Heavies, a do sada su nastupili: Hose Džejmesa, SlobodanaTrkulje, Hindi Zahre, Kristine Branko i ŠejunKutija. Nastup Gregorija Portera, za koji vlada veliko interesovanje publike, zakazan je za 20. april u Dvorani Domu Sindikata (od 20 časova), a Mešel Ndegeočelo za 26. april 2017. godine u Novom „Bitef Art Cafe-u” (od 22 časa).

U ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklopa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta. Vaše je samo da se prepustite uživanju u najboljim notama i ukusu „Barcaffè” espresso kafe.

(Fotografija: Koncert Mešel Ndegeočelo u Novom „Bitef Art Cafe-u”, 26. april 2016)

Ulaznice možete kupiti na sajtu „Eventima”, po ceni od 1.700, 2.200 i 2.700 dinara za koncert Gregorija Portera, odnosno 1.500 dinara za koncert Mešel Ndegeočelo.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.