Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov predstavili novi pesmu ”Ko li noćas miluje ti kosu”

Božo Vrećo, umetnik, interpretator i autor sevdalinki, predstavio je novu pesmu „Ko li noćaš miluje ti kosu” za koju je i napisao muziku i tekst , a Vasil Hadžimanov aranžman. Spot je sniman je na lokacijama Deliblatske peščare, a režiju potpisuje Dragan Jereminov.

„Da napišem ovakvu pjesmu inspiraciju sam pronašao u svojoj ljubavi  koju uvijek prati ta neobično tužna sjeta i melanholija, čežnja i pomirenje sa tim da dvoje zaljubljenih neostaju skupa a i dalje izgaraju jedno za drugim. Mislim da je ovo jedna od najljepših pjesama koje sam napisao do sada i ljudi je od prvog izvođenja na Kolarcu naprosto obožavaju. Vasil je moj prijatelj i predivan muzičar kojeg sam odmah zamislio kao aktera u ovoj priči koja zrači tom antičkom medejevskom ljubavlju koja ne prestaje a donosi samo tišinu i misli o ljubavi.” izjavio je zadovoljni Božo Vrećo.

Ova pesma, kao i ostale njegove autorske sevdalinke, će se naći na repertoaru njegovog koncerta u Sava Centru 3.decembra  uz tradicionalne sevdalinke. Biće to čarobna noć, protkana najdubljim emocijama i obojena zvucima Božinih prijatelja i vrsnih muzičara.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.