Muzika Srbija

Beogradski alternativni bend Flying Ships o svom prvom EP izdanju DISMAY

Predstavili smo se pre godinu dana objavom spota  za naš prvi singl “Empty Spaces”. Prva pesma je doslovno bila i naša ekspedicija u nepoznato. Ovaj projekat je došao kao utočište svakome od nas, jer smo primetili  da naša različita životna iskustva mogu stvoriti jedan novi kreativni prostor. U tom prostoru možemo sa puno međusobnog razumevanja I posvećenosti raditi ono što svi oduvek I želimo. Dobili smo mogućnost da se kroz ovaj rad iskažemo i pobegnemo od svakodnevne kolotečine.

14993418_1027635944013253_4938190657146198145_n

Kada smo pre pet meseci  objavili naš drugi singl “I Am Well” znali smo da moramo pomeriti granice, pustiti da nas naš instinkt vodi u potrazi za identitetom benda. Proizvod tog prvog pokušaja našeg oblikovanjau jednu homogenu celinu je EP DISMAY koji se sastoji od četiri autorske pesme i jedne obrade u našem aranžmanu.

DISMAY je bio početak upoznavanja nas samih, kao i upoznavanja sa muzičkim afinitetima svakog od nas. Posle ove zaokružene priče, krenuli smo dalje u kreiranje prvog LP izdanja. Flying Ships je za sve nas lično postavio novu destinaciju, a naša najveća nagrada je da ka toj destinacji putujemo zajedno sa svim onim ljudima koji se pronalaze u našoj muzici.

flying_ships_band_mq

Miks i master je rađen u saradnji sa Goranom Antovićem kome smo zahvalni što nam je pomogao u procesu i otvorio nova vrata u svetu zvuka.

cover

EP Dismay možete poslušati na našem sajtu

www.flyingshipsband.com

Možete nas zapratiti i na društvenim mrežama:

www.facebook.com/FlyingShips/

www.instagram.com/flyingshipsband/

www.youtube.com/channel/UCT4sqSA4bFdSfpbi1r5mJqw

https://soundcloud.com/flying-ships

https://www.reverbnation.com/flyingships

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.