Muzika Srbija

Balada Lene Kovacević na srpskom jeziku “Pozuri” slusa se u Turskoj

Lena Kovacevic, foto Irina Duplevskaja. Izvor: propr.rs

Nakoj uspeha hit singla “Cafe” na internacionalnoj sceni, Lenu Kovačević dočekala je vest da se od pre nekoliko dana na radiju nacionalne frekfencije JoyFM, najslušanije “Slow Music” stanice u Turskoj, nalazi pesma „Požuri„. Autori pesme su Vladimir Danilović i Darko Dimitrov.

Lena Kovacevic, foto Irina Duplevskaja. Izvor: propr.rs

Lena je 2020. godine postala deo međunarodne produkcijske kuće Pasion Turca čiji su deo i muzičari: Mariza, Buika, Lara Fabian, Randy Crawford, LP, Paco de Lusia i mnogi drugi.

Lena Kovačević je i kreativni ambasador nacionalne platforme Srbija stvara / Serbia Creates koja je podržala snimanje spota za pesmu „Požuri“ – film sa snimanja spota dostupan je ispod.

Lena stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina u toj zemlji. Lena takođe najavljuje i saradnju sa poznatim turskim izvođačem za međunarodno tržište.

Detaljne informacije o Leninim nastupima i muzici mogu se pronaći na zvaničnom Instagram nalogu: https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/ 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.