2CELLOS „ Eye of the Tiger“

0

Popularni duo 2CELLOS objavio je potpuno novu pesmu „Eye of the Tiger“, a radi se o obradi kultne teme iz filma „Rocky III“ koju u originalu izvodi grupa Survivor. Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično.

Za spot su se opet pobrinuli Kristijan Burlović i MedVid produkcija, a za zvuk Filip Vidović i Morris Studio. Spot u garaži sniman je, kako kažu, „u krugu prijatelja i rivala“.

„Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvek se trudimo pomeriti granice očekivanja od violončela, a ovog puta  – violončela nisu preživela!“, poručuju 2CELLOS.

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku čuti uživo, ali će je objaviti na novom nadolazećem albumu  na kojem Luka i Stjepan marljivo rade. Uživo je možemo čuti  8.septembra na beogradskom koncertu na Kalemegdanu. Karte su u prodaji, po promotivnim cenama, na svim Eventim mestima.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend