Kultura Srbija

„Monti Pajton Spamalot“ uskoro premijerno u Sava Centru

Muzičko-scenski spektakl „Monti Pajton Spamalot“ biće premijerno izveden 22. novembra u 20h na Velikoj sceni Sava Centra. Do sada neviđenu glumačku podelu čine Nikola Kojo, Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Miroljub Turajlija, Jelena Jovičić i Ivan Marković. Reditelj predstave je Radoslav Rale Milenković, a orkestar je pod dirigentskom palicom Vesne Šouc. Koreograf ovog zahtevnog projekta je Jelena Arsić, scenograf Vesna Popović, a kostimograf  Snežana Šimić. Prevod i adaptacija Jelena Jovičić, aaranžmane je uradio Predrag Vasić Mališa. 

Gospa od jezera
Gospa od jezera

Tim Proscenium Productions sa ponosom predstavlja jedan od scenski najzahtevnijih mjuzikala na Brodveju. Na ovom projektu angažovano je više od 90 ljudi koji su deo glumačkog, baletskog, horskog i orkestarskog ansambla, kao i veći broj spoljnih saradnika iz oblasti umetničkih i scenskih delatnosti.

Kralj Artur
Kralj Artur

Dovođenjem jednog od najpopularnijih mjuzikala sa Brodveja, Proscenium Productions pruža priliku publici da uživa u vrhunskoj svetskoj izvedbi najzahtevnijeg glumačkog žanra.

Tonijem ovenčana Mjuzikl-komedija „Monti Pajton Spamalot“ je više puta nagrađivanja predstava bazirana na filmu „Monti Pajton i Sveti Gral“. Mjuzikl obiluje tradicionalnim britanskim humorom i satirom, opisujući legendarnu potragu Kralja Artura za Svetim Gralom. 

Petsi
Petsi

Srpske Montipajtonovce posle novembarske premijere publika će moći da gleda na scenama u Beogradu i ostalim gradovima o čemu će publika biti blagovremeno obaveštena. 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje