Kultura Srbija

Koncerti violine i viole uz klavirsku pratnju u ’’Guarneriusu’’

Više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu je u prethodne četiri sezone koncerata imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti ’’Guarnerius’’ zahvaljujući kompaniji Nelt. Tradicija se nastavlja, počeo je peti ciklus.
Violinistkinja Kata Stojanović u pratnji Gordane Marjanović na klaviru, kao i Bogdan Dobrić uz violu uz klavirsku pratnju Nede Hofman imaće priliku da u petak 8. aprila sa početkom u 20 časova u Centru lepih umetnosti ’’Guarnerius’’ predstave svoja umeća i muzička dostignuća zahvaljujući kompaniji Nelt.

Kata Stojanović - violina
Kata Stojanović je student treće godine osnovnih studija Fakulteta muzičke umetnosti u klasi profesorke Maje Jokanović , a violinu svira od svoje šeste godine. Dobitnica je nagrada na brojnim internacionalnim takmičenjima. Bogdan Dobrić je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Ljubomira Marjanovića i imao je niz nastupa u zemlji i inostranstvu.
Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce, što je jedna u nizu aktivnosti i projekata usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.
Na programu će biti dela Sibelijusa, Čajkovskoj, Paganinija i Bramsa. Ulaz je besplatan.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje