Kultura Crna Gora Srbija

Koncert (Neven Sobajic) i predstava (Crvena / Grad teatar Budva) za kraj januara

U ponedeljak 30. januara u 20 časova u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan koncert pijaniste Nevena Šobajića.

Neven Šobajić je rođen 1979. godine u Beogradu. Sa šesnaest godina upisao je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, gde je 2003. godine sa najvišom ocenom diplomirao u klasi profesorke Jokut Mihailović. Od 2004. do 2006. godine usavršavao se na postdiplomskim studijama na Kraljevskom muzičkom koledžu u Londonu, u klasi profesora Nila Imelmana. Usavršavao se i na specijalističkim studijama Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Lidije Stanković, a potom i na doktorskim studijama Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, stekavši zvanje doktora umetnosti 2013. godine, pod mentorstvom profesorke Jokut Mihailović. Bio je učesnik majstorskih kurseva Sergeja Dorenskog, Endrjua Bola, Ronana Ohore, Stivena Sevidža, Bernara Daskolija, Džona Lila, Leona Flajšera, Luisa Kaplana, Džona Bata, Mihaela Udea i dr. Snimao je za Radio-televiziju Srbije. Član je Udruženja muzičkih umetnika Srbije.

Ulaz slobodan.

Predstava „Crvena“ Grad teatra Budva u DKSG

Predstava „Crvena“ po tekstu Džona Logana biće odigrana u utorak 31. januara u 20 časova u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu. U predstavi igraju Branislav Lečić i Marko Grabež. Režija Danilo Marunović.

…Rotkov atelje u staroj fiskulturnoj (košarkaškoj) sali. Drveni pod je isprskan i premazan slojevima tamnocrvene boje. Pretrpan sto s kantama boje, limenkama terpentina, tubama lepka, kartonima za jaja, flašama viskija, kesicama s pigmentima, loncima za kafu punim četkica, rešo, telefon…

Cena ulaznice 200 dinara

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.