Vodiči kroz najlepše evropske gradove

0

Ako imate u planu da negde otputujete i iskrositite tople dane koji slede na najbolji mogući način, poželjno je da se i dobro pripremite tako što ćete bolje upoznati mesto koje želite da posetite. U ovom zadatku, za početak, mogu da vam pomognu vodiči kroz najlepše evropske gradove.

Upoznajte Amsterdam, Barselonu, Beč, Berlin, Budimpeštu, Firencu, Istanbul, London, Madrid, Milano, Minhen, Pariz, Prag, Rim ili Veneciju. Svaki deo grada ima svoju mapu i informacije o najvažnijim znamenitostima i zabavnim sadržajima. Saznajte kuda da odete u šoping, kako izgleda tamošnji noćni i zabavni život, gde odsesti, kako se snaći u gradu i kako da koristite gradski prevoz, koje su najbolje prodavnice, restorani, klubovi i hoteli.

Ovi vodiči sadrže lokalne mape, mape prevoza i mape na rasklapanje. Možete, na akcijskoj ponudi, koja traje do 25. jna 2018, po ceni od 719 dinara, da ih kupite u svim Knjižarama „Vulkan” ili putem veb-prodavnice.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend