Knjige&Stripovi Srbija

Vodiči kroz najlepše evropske gradove

Ako imate u planu da negde otputujete i iskrositite tople dane koji slede na najbolji mogući način, poželjno je da se i dobro pripremite tako što ćete bolje upoznati mesto koje želite da posetite. U ovom zadatku, za početak, mogu da vam pomognu vodiči kroz najlepše evropske gradove.

Upoznajte Amsterdam, Barselonu, Beč, Berlin, Budimpeštu, Firencu, Istanbul, London, Madrid, Milano, Minhen, Pariz, Prag, Rim ili Veneciju. Svaki deo grada ima svoju mapu i informacije o najvažnijim znamenitostima i zabavnim sadržajima. Saznajte kuda da odete u šoping, kako izgleda tamošnji noćni i zabavni život, gde odsesti, kako se snaći u gradu i kako da koristite gradski prevoz, koje su najbolje prodavnice, restorani, klubovi i hoteli.

Ovi vodiči sadrže lokalne mape, mape prevoza i mape na rasklapanje. Možete, na akcijskoj ponudi, koja traje do 25. jna 2018, po ceni od 719 dinara, da ih kupite u svim Knjižarama „Vulkan” ili putem veb-prodavnice.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.