Knjige&Stripovi Srbija

Važan dan za ljubitelje knjiga: Družite se sa piscima i nabavite nove naslove po promotivnim cenama!

Velika promocija knjiga autorke Zorice Mladenović kao i autorskih dela pisaca koji gostuju na ovoj umetničkoj večeri, biće održana u nedelju 27. maja 2018. godine  u džez baru Sinatra na Dorćolu sa početkom u 19 časova.

Prošle godine je i održana promocija knjige autorke Mladenović ‘Priče iz moje glave i Sveta oko mene’ koja je bila izuzetno posećenja i gde je publici kroz učešće velikog broja umetnika prezentovano ovo delo na drugačiji način.

Na ovoj književnoj večeri, auditorijumu će Belgrade Art Show predstaviti još 8 pisaca i to: Aleksandar Bećić, Dušan Sekulić, Snežana Ćosić, Luka Karadžuleski, Miljan Paunović, Ivana Canić, Marat M’saev Daan, Viktor Radun Teon.

Poetskim performansom će se predstaviti pisac Miloš Nastić, a gost događaja je novinar Veljko Pajović.

Plesnim performansom publiku će animirati Andrell De Panama.

Belgrade Art Show već 4 godine promoviše umetnost na našim prostorima, i poziva Vas na ovaj nesvakidašnji događaj koji je od značaja za književnu scenu Beograda.

About the author

Stefan Mihajlovski

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.