Važan dan za ljubitelje knjiga: Družite se sa piscima i nabavite nove naslove po promotivnim cenama!

0

Velika promocija knjiga autorke Zorice Mladenović kao i autorskih dela pisaca koji gostuju na ovoj umetničkoj večeri, biće održana u nedelju 27. maja 2018. godine  u džez baru Sinatra na Dorćolu sa početkom u 19 časova.

Prošle godine je i održana promocija knjige autorke Mladenović ‘Priče iz moje glave i Sveta oko mene’ koja je bila izuzetno posećenja i gde je publici kroz učešće velikog broja umetnika prezentovano ovo delo na drugačiji način.

Na ovoj književnoj večeri, auditorijumu će Belgrade Art Show predstaviti još 8 pisaca i to: Aleksandar Bećić, Dušan Sekulić, Snežana Ćosić, Luka Karadžuleski, Miljan Paunović, Ivana Canić, Marat M’saev Daan, Viktor Radun Teon.

Poetskim performansom će se predstaviti pisac Miloš Nastić, a gost događaja je novinar Veljko Pajović.

Plesnim performansom publiku će animirati Andrell De Panama.

Belgrade Art Show već 4 godine promoviše umetnost na našim prostorima, i poziva Vas na ovaj nesvakidašnji događaj koji je od značaja za književnu scenu Beograda.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Diplomirani komunikolog. Pisac knjiga ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend