Uskoro u prodaji novi, dugo očekivani roman Dena Brauna – „Poreklo”

0

Dugo očekivana knjiga „Poreklo” vodećeg američkog pisca fantastičnih trilera Dena Brauna naći će se u prodaji od 19. novembra 2017. Ova ediciju u Srbiji možete da kupite u svim „Vulkan” knjižarama.

(Fotografija: Den Braun; „Vikimedija”)

Robert Langdon, profesor nauke o simbolima i ikonografije na Univerzitetu „Harvard”, odlazi u muzej „Gugenhajm” u Bilbau da bi prisustvovao šokantnom otkriću, koje će zauvek promeniti istoriju čovečanstva. Domaćin večeri je njegov prijatelj i bivši student, Edmond Kirš, četrdesetogodišnji tehnološki magnat, futurolog i milijarder. On tvrdi da će napraviti neverovatan naučni proboj koji ce osporiti osnove ljudskog postojanja.

Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu kada profesor Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, krene ulicama Barselone, Bilbaa i Madrida kako bi otkrio tajne koje je Kirš „posejao”. Uz to će morati da izbegava i zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je da ga i sama kraljevska porodica ometa u istrazi.

Paradoksalna povezanost između nauke i religije, antičke i moderne umetnosti biće središte zavere koja se odnosi na dva pitanja: „Odakle smo?” i „Gde idemo?”.

(Fotografija: Promocija knjige „Sunce ovog dana: Pismo Andriću” Vladimira Pištala, Leskovački kulturni centar (LKC))

Takođe, u Holu na spratu u Leskovačkom kulturnom centru (LKC), 3. oktobra 2017. od 19 časova, biće održana promocija novog romana „Sunce ovog dana: Pismo Andriću”, jednog od najznačajnijih savremenih srpskih pisaca Vladimira Pištala.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend