Uplovite u psihološki roman Olivere Ptice “Dok ne bude kasno“

0

Verbalna rana je isto toliko bolna kao i fizička. Prijatelji su zaista vrlo retki dragulji, oni čine da se smešiš, ohrabruju te da uspeš u nečemu, oni su spremni da te saslušaju, da podele tvoj bol, imaju lepe reči i srce uvek otvoreno za tebe.

U ovom psihološkom romanu upoznajemo Mariju Andrić, diplomiranog filozofa i devojku za primer, koja, iscrpljena dugogodišnjom glađu za bliskošću, uleće u bračnu klopku lokalnog dripca, Bokija Zeca. Nakon niza poraza koji su je doveli do ivice samouništenja, glavna junakinja prikuplja ono malo preostale fizičke i duhovne snage da krene borbu protiv nasilja koje se nad njom sistematski i skoro svakodnevno sprovodi. Prevazilazi početni stid i strah od osude i kuca na sva moguća vrata – obraća se bračnom savetovalištu, prijateljima, službi za žene žrtve nasilja, policiji, advokatima… svoj problem pokušava da reši čak i na Internetu da bi na kraju shvatila da u konačni obračun sa Bokijem Zecom mora da krene sama. Da li će čedna Maja izraditi Bokija Zeca ili će se izgubiti u lavirintu njegovog nasilja – otkrićete čitajući ovaj uzbudljiv i dirljiv roman Olivere Ptice u izdanju Beoletre.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Diplomirani komunikolog. Pisac knjiga ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend