Knjige&Stripovi Srbija

U prodaji novi roman Patriše Kornvel – „Muva”

Dvanaesti detektivsko-forenzički roman u serijalu o doktorki Skarpeti„Muva” Patriše Kornvel, u izdanju „Lagune”, u prodaji je od danas.

Stari slučaj zagreva se do usijanja kada osuđenik na smrt obnovi poznanstvo sa doktorkom Kej Skarpetom. Pošto je započela novi život kao privatni sudsko-medicinski konsultant, Kej Skarpeta pristaje da istraži stari slučaj iz Luizijane – osam godina staro ubistvo žene za koju se zna da je gubila svest i imala nasilne ispade. Zatim dobija vest, koja je potresa do srži: Žan-Batist Šandone, zli i bezdušni Vukodlak koji ju je progonio do samog kućnog praga, traži da je vidi. Iz ćelije osuđenika na smrt, on zahteva sastanak sa legendarnom doktorkom Skarpetom. Uz pomoć porodice i prijatelja, Skarpeta pokušava da dokuči kakvu završnicu ovaj ludak ima na umu, da li je i kako povezan sa slučajem iz Luizijane – a onda doživljava najveći udarac u životu, koji je primorava da preispita odanost svakog i pouzdanost svega što joj je drago.

Poput trilera sa elementima špijunaže, „Muva” je roman o zamršenim odnosima, sa gotovo makijavelističkim likovima i, kao i obično, preciznim prikazima – u kojima Skarpetina stručnost igra glavnu ulogu.

Romani Patriše Kornvel spadaju u najprodavanije naslove ovog žanra u svetu. Prodati su u više od 100 miliona primeraka širom sveta, a knjigu „Muva“ možete pronaći u svim knjižarama „Delfi”, „Laguninim klubovima čitalaca” ili onlajn.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.