Spisateljica Svetlana Slijepčević potpisuje primerke svoje knjige na Međunarodnom sajmu knjiga

0

Sajam knjiga u Beogradu uveliko traje. Tradicionalno, mnoge izdavačke kuće izložile su svoja izdanja, autori potpisuju primerke knjiga svojim čitaocima, profesori iz škola širom Srbije dolaze sa svojim učenicima, tako da će vam poseta sajmu i šetnja kroz štandove sigurno biti zanimljiva.

sajam
Ako želite da imate poptisan primerak sjajne knjigeŽivot iz nehata“ – zbirka priča zasnovana na istinitim iskustvima (izdata 2014), autorke Svetlane Slijepčević, dođite sutra od 17 do 19 časova časova u Hali 1, na štandu „Draslar Partnera„. Pored potpisa i fotografisanja, dobićete i zagrljaj. Da, od autorke!

Kakav je život iz nehata, a kakav u potencijalu? Koji je bolji? Šta je naša najčešća greška? Koliko gubimo ako propustimo priliku?

Život iz nehata bolji je od života u potencijalu (kad bih mogao, kad bismo smeli…). Naš najveći neprijatelj je propuštena prilika koja se rađa kao posledica života u potencijalu. Ne propuštajte ni prilike ni nehat. S takvom odlukom počnite čitanje ovih zapisa iz života. Ova knjiga rezultat je svih istina spoznatih nehajno. Zbirka priča zasnovana je na stvarnim događajima, a oni su uglavnom ogoljeni do univerzalne prepoznatljivosti. Podela na Vanvremenske, Jutarnje, Podnevne, Popodnevne i Noćne priče nije naredbodavna – priče možete čitati bez reda, nezavisno od doba dana, kako vam se bude htelo. Ponekad je duhovito, ponekad čudnovato, često bolno, ali sve je ralno i moguće.

Svetlana Slijepčević
Ako još uvek nemate primerak ove knjige, bez brige, moći ćete da kupite sutra na Sajmu knjiga, i to sa popustom!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend