Prvo predstavljanje knjige „Um je najjači afrodizijak” u „Štark areni”

0

Prvi put u „Štark areni” biće održana promocija jedne knjige! U velikoj sali Pres-centra arene, ulaz 109 – istok, 16. oktobra 2018. od 18 časova poslovni konsultant i autor na temu neverbalne komunikacije, Marko Burazor, predstaviće svoje najnovije delo „Um je najjači afrodizijak”, u izdanju „Draslar-a”.

(Fotografija: Marko Burazor; © Marko Burazor)

Ova knjiga nam daje praktične alate i smernice u vezi sa temama kao što su: motivacija, uspeh, lični razvoj, govor tela… Marko Burazor je karijeru razvijao kroz ugledne korporacije, a nastavio je kao poslovni konsultant, autor i predavač o neverbalnoj komunikaciji. Takođe je i partner na projektu „Poslovna znanja”. Prvu knjigu „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)” objavio je 2012. godine.

Učesnici događaja, osim samog autora, biće i : Takaši Kimura, poslovni konsultant iz Japana, Lidija Maričić, direktorka Edukativnog centra „Finesa”, Stela Karl Ćosić, eksekjutiv i lideršip kouč, i Vesna Opavski, digitalna umetnica i predavač o internet komunikaciji.

Pored same knjige, fokus će biti i na gostima, međunarodno priznatim konsultantima iz različitih oblasti, koji će na panelu govoriti o neverbalnoj komunikaciji i motivaciji. Ulaz je slobodan.

A evo i lepe vesti za kupoholičare: poznati nemački trgovinski lanac „Lidl” počeće operativno poslovanje 11. oktobra 2018. od 8 časova – otvaranjem šesnaest prodavnica u dvanaest gradova širom Srbije. Građani Beograda, Bora, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica, ŠapcaZrenjanina prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi trenutno jedini savremeni diskont u našoj zemlji.

A zašto je kompanija „Lidl Srbija”, koja će od novembra ove godine nastaviti širenje svoje maloprodajne mreže, najbolji izbor za sve potrošače, ali i samu životnu sredinu, saznajte ovde.

(Fotografija: Knjiga „Um je najjači afrodizijak” – Marko Burazor, 2018; © Marko Burazor)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend