Promocija romana „Ja sam Akiko” u Leskovačkom kulturnom centru (LKC)

0

U Leskovačkom kulturnom centru (LKC), sutra od 17 časova, a nakon više nego uspešne promocije u Beogradu, pisac Stefan tićMinovi glas u domaćoj književnosti, održaće, u vidu mini-performansa, promociju svog novog romana „Ja sam Akiko”.

Akiko je devojčica sa pegicama. Ona voli svog oca, ne voli granice, koža joj miriše na staru hartiju, često je usamljena i ljubav doživljava kao beskrajnu potragu za toplinom. Drugima deluje neobično, a život će joj se promeniti kada bude upoznala Baobaba i Marsela.

Ova inspirativna, poetska knjiga privukla je, za kratko vreme, značajnu pažnju čitalačke javnosti. Opojan kao stihovi Miroslava – Mike Antića, bajkovito mudar poput „Malog princa”, duhovit i topao kao tekstovi Igora Kolarova, roman „Ja sam Akiko” je knjiga za malu i veliku decu, knjiga za sva vremena i sve generacije, te samim time ulazi u niz ostvarenja koja će decenijama biti naši „sagovornici”.

Na promociji, autor će imati goste iz Beograda, Leskovca i Niša. Iz Beograda će gostovati Branko Stevanović, pisac za decu i odrasle, koji je poezijom i kratkom prozom zastupljen u antologijama i udžbenicima za osnovnu školu, dok će iz Niša doći članovi „Continuum Dance Theatre”, inače redovni učesnici i finalisti takmičenja „Ja imam talenat”, a osvajači brojnih nagrada u oblasti plesa. Pored njih, gost će biti i mladi leskovački reper Delkor.

Besplatne ulaznice za ovaj događaj možete podići na blagajni LKC-a, počev od 3. septembra 2018, dok knjigu možete da kupite u svim „Laguna” i „Delfi” knjižarama, kao i na njihovom sajtu.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine | Moje tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Kreativnost je osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, a bez nje je život besmislen! | Redovni sam član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend