“Priručnik za Rock’N’Roll“ Ivana Bajovića doživeo drugo izdanje!

0

Ivan ‘‘Bajke’’ Bajović je mladi pisac rođen 1983. i živi u Grockoj. Njegova knjiga ‘‘Priručnik za Rock’N’Roll’’, koja je doživela drugo izdanje opisuje život mladog studenta sa sela, koji je došao u Beograd na studije. Mladić otkriva novi svet i počinje da ostvaruje svoje snove. Osniva muzički bend, ali to nije sve… Na putu do njegovog cilja prate ga razni događaji.
Seks, droga i rokenrol su stvari koje se stalno provlače kroz njegov život.

Knjiga će izazvati borbu u čitaocu, koji će sebi početi da postavlja pitanja: Da li su to moje misli, da li ovo o čemu mislim zaista tako mislim, zašto ja sve ovo radim, kada zapravo…želim nešto drugo?

‘‘Debitantsko književno izdanje ‘‘Priručnik za Rock’N’Roll’’ koje je dobio drugo izdanje je esencija te ideiološke, urbo-prozno-pesničke vizije, puta, pa i šablona kalupa. Iako rokenrol, ljubitelji, autori, kao i pisci, muzičari i sva logistika iz te branše pokušavaju da budu svoji, jedinstveni, oni se – što je neverovatno, ali istinito – uklapaju u nju, donekle ograničenu šemu života i bitisanja, nesvesni svoje pozicije. Ova dobra knjiga Ivana Bajovića upravo govori o tome.’’ – iz recenzije Milana B. Popovića.

‘‘Ivan Bajović u svojoj knjizi piše o pravom iskrenom i beskompromisnom rokenrolu. Ovo je priča o ljudima koji nisu drugačiji zarad drugih, nego su jednostavno prirodno takvi. Priča o jednom mladiću i njegovom hrabrom putu ka istini i ostvarenju sna. Na tom putu neprekidno naleće na primitivne ljude koji pokušavaju da ga probude, ali i na one koji žele sa njim da produže taj san do zvezda. I jedino je pitanje da li će nastaviti da sanja ili će ga na kraju neko provuditi. Pristati na razne compromise – to je umetnost preživljavanja. Biti beskompromisan i uticati na ljude svojim pozitivnim idejama je jedina pobeda nad tamom.’’ – rekao je Bojan Uzelac o Priručniku za Rock’N’Roll.

Uskoro intervju sa piscem na našem portalu!

Do tada, pročitajte knjigu.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend