Knjige&Stripovi Srbija

Pisac Bekim Sejranović gostuje u Beogradu

Jedan od najčitanijih i najboljih pisaca mlađe generacije, Bekim Sejranović ponovo će biti gost u Beogradu.

Bejkim Sejramović u Beogradu(Fotografija: Bejkim Sejranović u Beogradu, BOOKA)

U knjižari Beopolis večeras će od 18 do 19 časova biti organizovano potpisivanje njegovog novog romana Tvoj sin, Huckleberry Finn, koji je za samo par meseci postao veliki hit – jedna od najprodavanijih knjiga u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Ako želite da upoznate ovog pisca, ovo je sjajna prilika!

Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn“ (2015)(Fotografija: Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn“ – Bekim Sejranović, 2015)

Ovo je fascinantan roman o životu na reci – prvi takav na ovim prostorima, pa posveta Marku Tvenu nije nimalo slučajna. To je istovremeno i roman o: potrazi za sopstvenim identitetom; odrastanju, odnosno odbijanju da se odraste; odnosu oca i sina; ljubavni roman; i na kraju roman o drogiranju i borbi sa zavisnošću.

Nakon uspeha njegovih prethodnih romana Nigdje, niotkuda, Ljepši kraj i Sandale, ovim delom Sejranović se etablirao kao jedan od vodećih postjugoslovenskih pisaca.

Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn na promociji će biti u prodaji po sniženoj ceni.

(Fotografija: Bekim Sejranović, „Krokodil“)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.