Pisac Bekim Sejranović gostuje u Beogradu

0
Jedan od najčitanijih i najboljih pisaca mlađe generacije, Bekim Sejranović ponovo će biti gost u Beogradu.

Bejkim Sejramović u Beogradu(Fotografija: Bejkim Sejranović u Beogradu, BOOKA)

U knjižari Beopolis večeras će od 18 do 19 časova biti organizovano potpisivanje njegovog novog romana Tvoj sin, Huckleberry Finn, koji je za samo par meseci postao veliki hit – jedna od najprodavanijih knjiga u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Ako želite da upoznate ovog pisca, ovo je sjajna prilika!

Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn“ (2015)(Fotografija: Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn“ – Bekim Sejranović, 2015)

Ovo je fascinantan roman o životu na reci – prvi takav na ovim prostorima, pa posveta Marku Tvenu nije nimalo slučajna. To je istovremeno i roman o: potrazi za sopstvenim identitetom; odrastanju, odnosno odbijanju da se odraste; odnosu oca i sina; ljubavni roman; i na kraju roman o drogiranju i borbi sa zavisnošću.

Nakon uspeha njegovih prethodnih romana Nigdje, niotkuda, Ljepši kraj i Sandale, ovim delom Sejranović se etablirao kao jedan od vodećih postjugoslovenskih pisaca.

Knjiga „Tvoj sin, Huckleberry Finn na promociji će biti u prodaji po sniženoj ceni.

(Fotografija: Bekim Sejranović, „Krokodil“)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend