Nova autobiografska knjiga književnice Isidore Bjelice – „Sama“

0

U knjigama „Spas“ i „Spas 2naša književnica Isidora Bjelica pričala je o svojoj borbi za život, o tajnama tradicionalne medicine koje su veliki majstori čuvali. Ove knjige ispovesti doživele su ogroman uspeh, kako u Srbiji, tako i u regionu. Sada se u prodaji pojavila nova Isidorina autobiografska knjiga, pod nazivom „Sama„.

U njoj nam spisateljica otkriva da se na ovoj planeti nalazimo samo iz jednog razloga – da volimo.  Ovo je uzbudljiva ispovest o delu njenog života o kojem dosad niko nije zano ništa, ali je istovremeno i filozofska pripovest o traganju za smislom i ljubavlju.

Junakinja romana „Sama“ luta po svetu, odlazi u Meksiko u potrazi za ključem razumevanja našeg bića i smisla, ne znajući da se odgovor zapravo nalazi u njenom sopstvenom srcu… I kada se mnogo godina kasnije suoči sa krajnjim beznađem, kada pomisli da su je svi napustili i da je ostala SAMA, junakinja će shvatiti da put do srca voljenog vodi kroz sopstveno srce.

Isidora Bjelica je srpska spisateljica. Pored pisanja bavi se i režijom: Autor je više od 60 knjiga posvećenih različitim generacijama. Napisala je i više pozorišnih komada i radio-drama. Njene knjige prevedene su na nekoliko stranih jezika. Režirala je: film „Dorćol-Menhetn“ (2000), predstavu „Sarajka u Beogradu“, okultnu antimarksističku komediju „Marhatana“ (napisao Nebojša Pajkić) i svoj kemp-projekat „Popička u Parlamentu“. Kolumnista je u više listova. Dobitnik je mnogih nagrada, među kojima su: Nagrada „Najvoljenije žene 21. veka“, „Gala pisac“ (2002), „Zlatni bestseler“ (2004)

Ako želite da imate primerak ove, kako Isidora kaže, njene najvažnije knjige, onda je poručite na www.laguna.rs , a možete je pronaći i u svim „Laguna“ knjižarama.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend