Nastavak priče o najpoznatijem čarobnjaku na svetu – Hariju Poteru

0

U knjižarama „Vulkan” od danas je u prodaji srpsko izdanje knjige „Hari Poter i ukleto dete” – prvi i drugi deo, koja je osmi nastavak priče o najpoznatijem čarobnjaku na svetu.

harry-potter-and-the-cursed-child(Fotografija: „Harry Potter and the Cursed Child – Parts 1 & 2”)

Radnja se odvija tamo gde je stala poslednja knjiga – 19 godina nakon velike bitke. Hari radi kao auror u Ministarstvu magije i bori se sa svojom prošlošću. Oženjen je Džini Vizli, sestrom Rona, svog najboljeg druga od prvih školskih dana, sa kojom ima troje dece: Lili, Albusa Severusa i Džejmsa (dobili su imena po bitnim ljudima iz Poterovog života).

„Ukleto dete” aludira na to da njegov sin Albus Severus nosi preveliko breme jer je dete Harija Potera, dečaka koji je promenio svet i pobedio najozloglašenijeg čarobnjaka svih vremena, Lorda Voldemora.

Mađi Hari Poter(Fotografija: Mlađi Hari Poter, „Daily Mail”)

Ovo nije klasična naracija, već dramski tekst, a Roulingova je odlučila da objavi knjigu zbog svih koji neće biti u prilici da pogledaju predstavu u Londonu.

Do sada je objavljeno sedam knjiga i osam filmova.

Stariji Hari Poter(Fotografija: Mlađi Hari Poter, „Daily Mail”)

Promocija romana „Hari Poter i ukleto dete – prvi i drugi deo”, praćena zanimljivim programom i iznenađenjima, održana je danas u knjižari „Vulkan” u šoping centru „Ušće”.

Ako želite da budete među prvima ko će imati svoj primerak nove knjige sage o Hari Poteru, možete da je poručiti na sajtu knjižare „Vulkan”, po specijalnoj ceni od 1.056 dinara, na kojem ćete pronaći još puno odličnih naslova.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend