„Malo nam za sreću treba“

0
Ako ste i vi jedan od nezaposlenih uličnih filozofa opšte prakse, a pritom i optimista, te se slažete da nam „malo za sreću treba„, onda je ovo prava knjiga za vas!
Miloš Кrstić je „jedan od nas“ – nezaposleni ulični filozof opšte prakse, na pragu pedesetih, bivši panker (osoba koja sluša pank-rok muziku, pank je supkultura (potkultura)), neobavešteni optimista i neprilagođeni tragač za hepiendom (srećan kraj). Rodni grad mu izgleda neprepoznatljivo, najbolji prijatelj mu je na rubu nervnog sloma, za roditelje je još uvek jedno veliko dete, a žena i ćerka se trude da ga razumeju, čak i kad se istetovira ili počne da piše tekstove za narodnjake. Ponekad mu se učini da je život tele-šop i da je svetlo na kraju tunela ustvari brzi voz sa jednim, neispravnim farom. Ali, samo ponekad!

Da li je moguće da sreća zaista stanuje u našoj ulici, a nije nam nikad palo na pamet da joj pozvonimo na vrata?

Uskočite u vožnju roler-kosterom, započetom u zbirkama – „Antidepresiv“ i „Recepti za srećan život“.

Vladimir Jovanović je srpski pisac. Knjiga „Malo nam za sreću treba“ je njegov debi (početnički) roman.
Vladimir Jovanović        (Fotografija: Vladimir Jovanović, Facebook)
Primerak ove knjige možete poručiti na http://ganesaklub.com
Vladimir Jovanović                            (Fotografija: Vladimir Jovanović, Facebook)
Pogledajte video:
https://www.youtube.com/watch?v=1MeYM4dbou8

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend