Knjige&Stripovi Srbija

Knjiga po kojoj je nastao hit film “Call me by your name“ od sada i na srpskom

U četvrtak, 11. oktobra od 19h u Poletu (Cetinjska 15) biće predstavljen roman Andrea Asimana “Zovi me svojim imenom“ , koji za srpsko tržište objavljuje Štrik izdavaštvo.

Da li je „Zovi me svojim imenom“ pravi psihološko-ljubavni roman kakvih nema mnogo? Je li Asiman prizvao Prusta dok je pisao „Zovi me…“? Na koje sve načine ljubav može biti zabranjena i zašto su sve velike ljubavi tužne. Da li je film rađen po ovom romanu uspeo da pobedi književnost? Dođite da čujete ili pitate sve što ste želeli u vezi s romanom „Zovi me svojim imenom“ i iskoristite još jednu priliku da ovu sjajnu knjigu nabavite sa čak 40 odsto popusta.

Učesnici razgovora biće Dragan Jovićević, filmski kriričar i urednik kulture u NIN-u, Igor Perišić, književni teoretičar i Ljubica Pupezin, urednica u izdavačkoj kući Štrik.

About the author

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.