Knjige&Stripovi Psihologija Hrvatska

Kako se zaštititi od negativnog utjecaja narcizma saznajte u knjizi Thomasa Eriksona

Iscrpljuje li vas stalno zahtijevanje pozornosti narcista, apsolutno uvjerenje da imaju pravo, odlučnost te potreba da kontroliraju sve oko sebe?

Po definiciji narcizam označava pretjerano samoljublje, potrebu za pažnjom i divljenjem uz nedostatak razumijevanja za okolinu. Određenu dozu narcizma svi imamo, samo je pitanje kolika je ona i koliko je zrela. Do neke mjere može biti zdrava, no ako je u većoj razini dolazi do obezvrjeđivanja, autodestrukcije i narušenih interpersonalnih odnosa. Kako se zaštititi od ovog toksičnog odnosa detaljno je objasnio Thomas Erikson u svom nedavno predstavljenom hitu. Nova knjiga Okruženi narcisima opskrbit će vas vrijednim alatom za hvatanje ukoštac ne samo s narcisima oko sebe nego i sa svakidašnjim narcizmom koji prožima sve vidove današnjeg doba društvenih medija. 

Prateći autorove praktične savjete oslobodit ćete se okova i ostvariti sretniji, puniji i uspješniji život.

 

Thomas Erikson popularan je pisac knjiga iz psihologije, bihevioristički i komunikacijski stručnjak, predavač, rukovodstveni trener i pisac krimića. Vodi konzultantsku tvrtku s naglaskom na mijenjanju ponašanja u različitim vrstama organizacija. Također, svake godine obučava brojne izvršne direktore iz poslovnog svijeta.

Od ostalih njegovih naslova preporučujemo Okruženi idiotima/psihopatima/lošim šefovima koje su postigle nevjerojatan uspjeh, a možete ih pronaći u knjižarama i na poetika.eu.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.